Кадър vboxСпоред изданието Foreign Policy, от американска страна се опитват да измислят

...
Кадър vboxСпоред изданието Foreign Policy, от американска страна се опитват да измислят
Коментари Харесай

Съобщават за възможно нападение на САЩ срещу Крим и Далечния Изток

Кадър vbox

Според изданието Foreign Policy, от американска страна се пробват да измислят метод на деяние, който да се конкурира с мощта на силните страни. Една от тактиките може да е обвързвана с офанзивата против Крим и съветския Далечен Изток, написа Газета.ру.

``
реклама

В момента американските войски не са подготвени да отговорят на закани от Русия и Китай, само че страната интензивно се приготвя за " ерата на съперничеството на велики сили ".

Както акцентира изданието, Съединени американски щати би трябвало да реагират на дейностите на страните, тъй като съветската и китайската страна сътвориха ракети и усъвършенстваха други оръжия. Поради това „ американското предимство “ към този момент е разтърсено и скоро може да бъде изцяло унищожено.

Както беше маркирано, Съединени американски щати могат да отговорят на Русия и Китай съвсем на всички места по света, в случай че страните желаят да нападат всевъзможни субекти. Според една от вероятните тактики на Съединени американски щати, страната ще нападна " уязвимата външна страна " или Далечния Изток, с цел да отбрани своите съдружници. Също така могат да бъдат ударени западните региони на Китай. Но тази концепция съвсем няма късмет за реализация, защото нейното приложение може да има пагубни последствия, заключава изданието.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР